Jhonny Lystad ny vd på Mellbo

AB Melleruds Bostäder har rekryterat ny vd och det är Jhonny Lystad som tillträder 1 augusti 2024.

– Vi är jättenöjda. Han är en mycket kompetent person. Jag är också glad att det blev en mellerudskille, säger Eva Pärsson (M), ordförande i Mellbo.

Rekryteringen påbörjades i februari och bland de 54 sökande fann rekryteringsgruppen förslag på kandidater som slutligen resulterade i att erbjuda Jhonny Lystad tjänsten.

Jhonny arbetar idag som polis och har lång erfarenhet från olika chefsbefattningar.

– Det är med stor glädje och ödmjukhet som jag den första augusti tar mig an rollen som Mellbos vd. Det känns spännande att tillsammans med ett vasst team fortsätta arbetet i bolaget för att möta kommunens bostads- och lokalbehov. Att dessutom göra det med ett hållbart tillvägagångssätt, för att skapa attraktiva och trygga livsmiljöer i Mellerud är engagerande. Ett personligt mål är att bolagets lägenheter och lokaler ska utgöra ett naturligt val när unga söker sin första lägenhet, när familjer flyttar till kommunen och när entreprenören söker lokal att bedriva sin verksamhet i. Naturligtvis en utmaning för mig i rollen som vd och för oss i teamet kring Mellbo. Jag ser så fram emot att få lära känna medarbetarna och verksamhetens olika delar och så klart att så småningom få börja arbeta tillsammans.”

Välkommen Jhonny Lystad till Mellbo!

Viktig information

Sökformulär