Våra områden

Mellbo erbjuder attraktiva hyreslägenheter i trivsamma bostadsområden för livets olika behov.
Bo i en lugn lantlig idyll i Åsensbruk eller i charmiga Dals Rostock med Kroppefjälls skogar som granne.
Bo i centrala Mellerud med butiker, restauranger och nöjen inom gångavstånd.

Att bo i Mellerud innebär att det mesta finns inom räckhåll. Vänern breder ut sig och naturen är storslagen.
Fjäll, stränder och mängder av besöksmål.

Mellerud

Mellerud ligger i centrum av Dalsland. Här finns det mesta i fråga om affärer och kommunal service. Det finns flera förskolor, skolor och även ett gymnasium.
För den som vill ha en aktiv fritid finns bl. a. golfbana, simhall och många idrottsklubbar. Du kan också njuta av alla aktiviteter som Vänern bjuder på i form av fiske, bad och båtliv.

Åsensbruk

Åsensbruk ligger ca 14 km norr om Mellerud. Servicen är väl utbyggd med t ex butik för dagligvaror, daghem och skola till och med årskurs 6. Det finns gott om vacker natur i omgivningarna, samt den berömda akvedukten i Håverud med Dalslands Kanal.
För den idrottsintresserade finns bl a elljusspår, fotbollsplaner och badplatser. Föreningshuset har en modern digital bio.

Dals Rostock

Dals Rostock är ett litet trevligt samhälle som ligger vid foten av Kroppefjäll ca 7 km västerut från Mellerud. De yngre invånarna har daghem och skola till och med årskurs 7.
På Kroppefjäll finns många fina fiskesjöar och vandringsleder. Den idrottsintresserade har b la orienteringsklubb och fotbollsförening samt elljusspår.

Sökformulär