Behåll din plats i bostadskön

Uppdatera din plats i kön en gång per år så att vi vet att du fortfarande är intresserad.

1. Logga in på ”Mina Sidor” senast var 364 dag.
2. Klicka på ”Intresseanmälan lägenhet” och sedan ”Spara”. Nu har du uppfyllt kravet och säkerställer din plats i kön för ytterligare ett år.
3. Passa på att se över dina registrerade uppgifter så att vi har rätt kontaktuppgifter. Kanske har du bytt mejladress eller telefonnummer? Säkerställ att vi har uppdaterade uppgifter så vi kan nå dig när det är dags att söka lägenhet.

Varför har vi ett aktivitetskrav på vår bostadskö?
För att behålla din köplats måste du minst en gång om året aktivera din intresseanmälan. Att ha aktiva sökande ger oss en bra bild över den långsiktiga efterfrågan på våra hyresrätter.

Varför har vi en bostadskö?
Vi har en bostadskö för att hantera ansökningarna rättvist. Mellbo erbjuder en gratis bostadskö där alla som registrerar sig samlar en poäng per dag i kön. Du kan registrera dig den dagen du fyller 18 år.

Vem får teckna kontrakt?
De fem personer med högst köpoäng (längst tid i bostadskön) blir erbjudna visning av lägenheten. De mest högst poäng får först besluta om de vill teckna kontrakt eller inte förutsatt att de uppfyller våra grundkrav. Läs mer: våra grundkrav
Om personen med flest poäng avstår att teckna kontrakt går turen vidare till nästa i lön och så vidare.

Viktig information

Sökformulär